Maak een verschil van DAG&NACHT

Ik houd van diversiteit en daarom is geen opdracht te groot of te klein. Project van ontwerp naar realisatie tot styling. Iedere ruimte is belangrijk en ik help je graag! Mijn werk is geslaagd, wanneer jij blij bent met het eind resultaat! Neem je een kijkje in de door DAG&NACHT gerealiseerde projecten?

 

Deze modelwoning kreeg een trendy, eigentijds, moderne uitstraling

In een aantal stadsappartementen in Haarlem realiseerden wij in opdracht van een projectontwikkelaar het ontwerp, de volledige uitvoering en styling voor modelwoningen.

 

Lima03.jpg
Haarlem12.jpg
Haarlem06.jpg
Haarlem09.jpg
Haarlem13.jpg

Een trendy Amsterdams appartement met een eigen stijl

Dit jaren 30 appartement werd van top tot teen helemaal verbouwd. Geen binnenmuur bleef staan en er werd een dakopbouw + dakterras gerealiseerd. Volledig naar ons eigen ontwerp en alles afgestemd op onze wensen van toen. Inmiddels zijn onze behoeftes veranderd en daarom zijn we verhuisd naar Abcoude, maar we kijken terug op een heerlijke tijd in Watergraafsmeer.

Ons oude huis heeft in verschillende woonbladen gestaan, nieuwsgierig? Bij publicaties kun je de reportages terugkijken.

 

dagennachtinterieuramsterdam
DAG EN NACHT INTERIEUR
DAG EN NACHT INTERIEUR
DAG EN NACHT INTERIEUR

Een lichte en serene sfeer voor een luxe slaapverdieping

De bewoners van deze woning in Naarden wensten een luxe slaapverdieping. Omdat alleen zijzelf gebruik maken van deze vertrekken, bedachten we een een slaapkamer, garderobekamer en badkamer en suite.

 

DAG en NACHT Interieur
DAG EN NACHT Interieur
DAG&NACHT Interieur
DAG EN NACHT Interieur
DAG&NACHT Interieur

High-end koken + baden

Voor deze nieuwbouw villa mochten we het ontwerp voor de keuken en badkamers maken. De strakke vormgeving die mooi aansluit op de architectuur van het huis kreeg een warme sfeer door het gebruik van natuurlijke materialen en warme grijzen.

 

dag en nacht interieur
DAG&NACHT Interieur
DAG&NACHT Interieur
DSC_0777 copy.jpg

Lees je woonbladen om ideeën op te doen voor je eigen huis?
Dan ben je onderstaande binnenkijkers misschien ook wel tegen gekomen.

Herken je mijn stijl?
Een goede indeling die optimaal gebruik maakt van de bouwkundige mogelijkheden van het huis, gebruik van natuurlijke materialen, veel licht en een fijne sfeer die de tijd doorstaat.
Sla open en laat je inspireren.

PUBLICATIE VT Wonen: Wanda's wonderhuis

PUBLICATIE VT Wonen: Stilist over de vloer in samenwerking met Judith Dekker 

PUBLICATIE 101 Woonideëen: eigen ontwerp